en möhippa för livet

En lugn, varm och vänlig möhippa… vem vill inte ha det?

 

Har du sett kvinnor i sneda brudkronor bli vallade på stan för att utföra spex och tänkt ”cringe, hjälp, åh nej.. finns det inget annat?”  Om du själv ska gifta dig, eller när det är din tur att ordna en möhippa för någon du tycker om, skulle du önska en lugnare, vänligare, varmare, mer meningsfull stund som ger hela gruppen ett gemensamt minne för livet?
Det är upplevelsen jag själv skulle önskat, ifall jag gifter mig igen. Det är upplevelsen bruden kommer bära med sig som en kärleksgåva från familj och vänner! Möhippan som ger alla deltagare en stund att minnas.
Jag – meditationslärare, ridlärare och psykoterapeut – guidar er genom en lugn och varsam meditation tillsammans med våra snälla och personliga islandshästar. Ni dröjer er kvar hos hästarna så länge ni önskar och behöver…
Efteråt äter ni en härlig frukost eller brunch med hembakat, närproducerat och gott. Alkoholfritt lyxigt bubbel ingår såklart! Ni har tid att klappa hästarna och lära känna dem, ni har tid att äta, prata och lära känna varandra och ni har tid att njuta, andas och möta er själva en stund.
En möhippa där ni mediterar med islandshästar blir ett minne för livet!
{

meditera med islandshästar, ät en härlig frukost och njut av en möhippa med mening!

Kontakt

Skicka gärna ett meddelande om du vill boka en ridtur, ett samtal eller har frågor!

Adress

Besöksadress:

Ödegården Ridanläggning

Unnerstad Ödegård, Gammalkil

Ring oss

0733-107916

Skicka mejl

hej@thislifestyleinmotion.se