Lär känna Ragnhildur från Vendel

Ragnhildur, den skönaste av sköna, den vänaste av väna. Hon har det största och mildaste hjärtat, de mjukaste ögonen och den vackraste manen. Hon travar tryggt med en ovan ryttare, men kan ta en diskussion kring beslutet att lämna stallet på egen hand med mig. Hon håller sig borta från tjafs i hagen, men går utan att tveka emellan ifall någon av hennes skyddslingar utsätts för närgångna kompisar som vill leka lite väl hårt… mer än en gång har hon dykt upp med sår och blessyrer hon tagit för någon annans skull. När beskyddarinnan i henne jobbat färdigt och den som behövde skydd i stunden är i säkerhet, då återgår hon lugnt till att äta, vila eller meditera! Jo, islandshästar mediterar, jag är övertygad!!

 

Ragnhild tycker om mat! Hon älskar att bli klappad i stort sett överallt förutom i ansiktet. Hon kan få godis som belöning utan att välta omkull dig för att få mer… även om hon alltid hoppas på mer:) Men lika mycket som hon älskar sin lilla flock – speciellt hennes adopterade dotter Elja – lika mycket avskyr hon att lämna stallet utan dem. Att rida ut på egen hand är alltid en liten utmaning för henne… i manegen går det bra däremot! Och på tur med andra trivs hon allra bäst!

När vi mediterar står hon gärna en bit bort och betraktar det som sker. Alltid närvarande, alltid på lagom avstånd. Men hennes mjukhet sveper ändå in i dig och får hjärtat att lysa varmt av kärlek.

Så mycket kärlek!

 

{

Ragnhildur från Vendel

född 2015

e: Eðall frá Lýtingsstöðum

u: Reisn från Gäverstad

Kontakt

Skicka ett meddelande om du vill boka en tur, har några frågor eller funderingar.

Adress

Besöksadress:

Ödegården Ridanläggning

Unnerstad Ödegård, Gammalkil

Ring oss

0733-107916

Mejla oss

hej@thislifeinmotion.se