Om oss

Om mig

Letade du efter mig när jag var liten hittade du mig i skogen där jag lekte att jag bodde, på hästryggen där jag utsatte mig för livsfara på min shetlandsponny eller på min käpphästridskola, där var jag ägare, ridlärare och uppfödare till alla hästar!Letar du efter mig idag så bor jag nu i skogen, hästarna är Islandshästar och verksamheten som växer fram är en mix av allt jag drömt om, allt jag utbildat mig till och allt jag längtat efter. 

Min historia

För sedan de där första åren har mitt hjärta aldrig slutat slå för djur och natur, men livet tog några svängar innan jag hittade tillbaka.. via många år utomlands, ännu fler år då jag bodde i Stockholm och försökte se ut som de flesta andra; renovera kök, göra karriär, weekendresor. En lätt utmattning. En skilsmässa. En ökande känsla av att inte höra hemma, aldrig hitta min plats. Som att leva och hålla andan. Karriären på höga klackar byttes till studier mitt i livet och en ny väg framåt; arbete som psykoterapeut och som meditationslärare. Och så plötsligt en dag bröt den längtan jag aldrig slutat längta igenom och jag var redo! Att lämna stan, att återvända till den del av mig som alltid lekt i skogen och som älskat alla djur vördnadsfullt och innerligt. Nu utrustad med livserfarenhet och massor av studier som alla bekräftade det jag alltid känt; att djur, natur och ett autentiskt liv läker oss människor på djupet. Att rörelse tillåter tankarna att nå aspekter vi aldrig skulle kommit fram till sittande. 

Min vision

Att vi behöver andas för att kunna känna, tänka och agera så som vi önskar, inte bara så som andra tycker vi borde.Utifrån det har mitt företag fötts. this lifestyle in motion… för att vi behöver vara i rörelse, oavsett om det är fysiskt, andligt eller tankemässigt, så att vi kan förändra och förändras i en riktning som låter oss leva ett gott liv. Ett riktigt liv.Här möter du mig – meditationslärare, ridlärare och psykoterapeut – och de underbara islandshästarna i en sagolikt vacker natur.

Tillsammans hjälper vi dig att möta dig själv, så att du kan röra dig med nyfikenhet och glädje mot djupare aspekter av din egen längtan!

Kontakta oss

Vill du boka, har några frågor eller vill göra en förfrågan? Skicka ett meddelande i kontaktformuläret nedan!

Adress

Ödegården Ridanläggning

Unnerstad Ödegård, Gammalkil

Ring oss

0733-107916

Mejla oss

hej@thislifestyleinmotion.se